Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

mx-rent oy

Mx-Rent on syntynyt halusta tarjota asiakkaillemme joustavia ja tehokkaita ratkaisuja maanrakennus- ja kiinteistönhoitokoneiden vuokraukseen – aina työmaan tarpeen mukaan.

Olemme asiakkailtamme oppineet, kuinka kriittistä on pystyä reagoimaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin rakennusalalla ja kiinteistöhoitoalalla, ja juuri siksi olemme luoneet konevuokraamon, joka vastaa tähän haasteeseen kattavalla ja laadukkaalla konevalikoimalla sekä ammattitaitoisen henkilökunnan tuella.

Palvelemme laajasti eri kokoisia yrityksiä ja julkista sektoria, jotka arvostavat vastuullista ja luotettavaa kumppania.

Ymmärrämme, että menestyksen avain on asiakkaidemme tarpeiden tunnistaminen ja kokonaistaloudellisten sekä tuottavien ratkaisujen tarjoaminen. Tässä olemme konemyyntiyrityksemme Maxlift Oy:n perinteiden mukaisia; panostamme tuote-edustuksissamme laatuun, kestävyyteen ja toimivaan varaosa- ja huoltopalveluun.

Mx-Rent Oy on osa Maxlift Oy:tä

Ammattilaisten konevuokraamona voit aina luottaa siihen, että kauttamme saat vuokralle uusia, hyvin huollettuja ja pidettyjä koneita. Meillä on laaja ja laadukas kalusto, mikä koostuu KH-Koneet Groupin edustamista konemerkeistä, joihin kuuluvat Kramer, Yanmar, Wacker Neuson ja Kobelco. Toimintamme taustalla on vahva koko konsernin kattava tuki.

VUOKRAUS­PALVELUT

Yksi tärkeimpiä ja työmaata eteenpäin vieviä asioita ovat työvälineet sekä -kalusto – henkilökunnalla täytyy olla käytössään aina oikeanlainen kone, työvaiheesta riippumatta, jotta työmaa etenee suunnitellusti. Usein työt painottuvat rakennustyömailla myös tietylle vuodenajalle, esimerkiksi kesälle tai talvelle, jolloin hetkellinen tarve useammalle koneelle voi olla suuri.

Tarjoamme maanrakennuskoneiden laadukasta konevuokrausta yritystesi tarpeiden mukaan. Konevuokrauksen avulla, maanrakennuskoneen ostamisen sijaan, pääoma ei ole kiinni koneissa ja työmaalle voidaan hankkia oikeanlainen kone aina tarpeen mukaan. Rakennuskonevuokraamomme avulla voitte sopeutua joustavasti myös kausivaihteluun. Pyrimme aina varustelemaan uuden koneen asiakkaan tarpeiden mukaan. Huoltohenkilöstömme pitää myös huolen, että asiat sujuvat vuokrakoneiden kanssa ongelmitta.

LYHYTAIKAIS­VUOKRAUS

Vuokrauspalvelumme kautta saat koneen aina yhdestä päivästä useamman kuukauden mittaisiksi vuokrajaksoiksi.

KAUSI­VUOKRAUS

Kausivuokrauksessa vuokrajakson pituus vaihtelee 4-9 kuukauden välillä, esimerkiksi kesä-/talvikauden yli menevissä tarpeissa. Koneet varustellaan tarvittaessa asiakkaan toivomusten mukaan tarvittavilla lisälaitteilla ja -varusteilla.

PITKÄAIKAIS­VUOKRAUS

Pitkäaikaisvuokraus on oikea valinta silloin kun haluat kustannustehokkaan ja vaivattoman tavan hoitaa yrityksesi työkoneinvestoinnit. Pitkäaikaisvuokrauksen pituudet vaihtelevat 12-24 kuukauden välillä.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Uusi ja laaja konekantamme sekä henkilökohtainen palvelumme takaa, että työmaalla on aina tarvittavat ja oikeanlaiset, laadukkaat koneet silloin, kun niitä tarvitset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nyt!

Pyydä tarjous